Είπαν για την περιοδοντολόγο Δρ. Ειρήνη Γεωργίου

 • Η Κυρία Γεωργίου μου έδωσε οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα περιοδοντίτιδας που αντιμετώπιζα και έβαλε τέλος στις επώδυνες ενέσεις που, λόγω της μεγάλης ευαισθησίας των ούλων, μου έκανε η προηγούμενη οδοντίατρος. Είναι  άριστη επαγγελματίας, χαρισματικός και φιλικός άνθρωπος. Εξίσου φιλική και άξια η Χριστίνα και οι άλλες συνεργάτιδες. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!

  Κατερίνα Μπούση
 • Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται εδώ η ευκαιρία να περιγράψω πόσο χαρούμενη αισθάνομαι που γνώρισα την Ειρήνη και τις συνεργάτιδές της. Με βοήθησαν σε μια στιγμή που η επίσκεψη στον οδοντίατρο ήταν για μένα κάτι το αδύνατο!! Αναθεώρησα τα πάντα !! Η Ειρήνη είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, και άψογη επαγγελματίας. Σε προσεγγίζει με ανθρωπιά, ευγένεια και πραγματικό ενδιαφέρον! Αισθάνεσαι ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Πρώτη φορά είχα τόσο ευχάριστη και ανώδυνη εμπειρία σε οδοντιατρική καρέκλα !! Ειρήνη μου σε ευχαριστώ για όλα !! Χριστίνα, Λίζα, Μάχη είστε εξαιρετικές!!

  Ανθή Χανιά
  Ανθή Χανιά
 • ''Ήμουν και εγώ εκεί! Που; Μα φυσικά στο ιατρείο της κας Ειρήνης Γεωργίου! Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το βαθμό εξυπηρέτησης που είχα απ την ίδια και απ τις εξαιρετικές συνεργάτιδές της. Με το θάρρος που μετέδωσε και με την άσχημη εικόνα που προυπήρχε στο μυαλό μου για την καρέκλα εξειδικευμένων οδοντιάτρων, καταφέραμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα στοματικής υγείας αλλά και να διώξουμε τα άσχημα συναισθήματα που,σίγουρα, δεν ήταν σύμμαχοί μου. Με λίγα λόγια, αλλάξαμε την εικόνα του χαμόγελου και του φόβου την ίδια στιγμή! Θεωρώ ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε την ίδια και τους συνεργάτες της, με κλειστά τα μάτια (όχι και με το στόμα)! ! ! Με ιδιαίτερη εκτίμηση, Ηλέκτρα Σιδηρά''

  Ηλέκτρα Σιδηρά
 • Πραγματικά δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω την απίστευτη γιατρό και όλα τα μέλη της ομάδας του ιατρείου για την καταπληκτική δουλειά πρώτον και την ψυχολογική υποστήριξη δεύτερον πρώτη φορά είχα ευχάριστη εμπειρία σε οδοντιατρική καρέκλα....όσο για το αποτέλεσμα είναι απλώς τέλειο! κυριολεκτικά έχει αλλάξει η ζωή μου μπορώ να μιλάω και να χαμογελάω μετά από πολύ καιρό χωρίς άγχος αμέτρητα ευχαριστώ σε όλους.

  Giota Redoumi
  Giota Redoumi
 • Στο Ειρηνάκι μου, που με εκανε να μην φοβάμαι τον οδοντοιατρο,που μας εφτιαξε οικογενεικως τα πιό ομορφα και υγειή δοντια! Αυτο που δεν θα ξεχάσω ποτε ειναι το πόσο ανθρωπος ειναι και πόσο μου σταθηκε οταν ολα μου φαινοντουσαν απελπιστικά για τα δοντια της κόρης μου! Για μας θα ειναι παντα η ιατρος μας και η φίλη μας!! Ειρηνακι μου σ αγαπω πολυ πολύ, Αργυρή

  Argyri Psimenos-Lemos
 • It was a real pleasure to find out about the PerioExperts clinic located in the heart of Athens and I had several treatments completed by its lead dentist Dr Eirini Georgiou. PerioExperts offer an immensely welcoming environment to their patients,they take the time and put all the effort needed to discuss with their patients all the steps of the process to follow, their clinic is modern and equipped with latest technology machinery. The Dr herself is very thorough in her work and despite my old fear when dealing with dentists she has managed to make my views about them radically change to the best ! :) She is a perfectionist, she has a delegate hand and more importantly she is super confident in her work. I totally trust her, she is second to none and I highly recommend her ! If you are in search for an excellent professional in her field of dentistry look no further.Just Book an appointment at PerioExperts

  Maria Papakokkinou Panayides
 • ΑΠ' ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ. ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΕΗ
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΕΗ
 • Ευχαριστώ θερμά την Κα Γεωργίου που έδωσε λύση στο πρόβλημα της περιοδοντίτιδας που με ταλαιπωρούσε χρόνια. Το ιατρείο της έχει αδιαμφισβήτητα εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αλλά το κυριότερο είναι πως η ίδια είναι εξαίρετη επαγγελματίας και το ενδιαφέρον της με συγκίνησε ιδιαίτερα. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Τζελέπης Λ.
 • Dear future patient if you are reading this testimonial it means you have found the best dental practice in Athens. I would like to sincerely thank Mrs Georgiou and her team for the excellent dental treatment. Being an expert in her area, she immediately made the correct diagnose and she offered me the best possible therapy to my problem. Excellent environment, sincere interest for the patients. Many thanks again! I. Zaravinou, Stockholm, Sweden.

  Kalliopi Zaravinou
 • Το ιατρείο θεωρώ ότι είναι το πλέον σύγχρονο στον Ελληνικό χώρο από πλευράς εξοπλισμού μέσω του οποίου δίνει άλλη διάσταση στις υπηρεσίες που προσφέρει. Το δυνατότερο του όμως σημείο είναι σίγουρα η άψογη επαγγελματική κατάρτιση της Δρ. Γεωργίου που σε συνδυασμό με την ικανότητα της να επεξηγεί το κάθε τι με απλό τρόπο στον ασθενή και την φιλική της προσέγγιση, κάνει κάθε επίσκεψη ευχάριστη και προ πάντων παραγωγική! Ευχαριστώ πολύ Ειρήνη!

  Χάρης Αχιλλέως
 • Ευχαριστώ θερμά την κα Γεωργίου γιατί χωρίς την βοήθεια της δεν θα είχα την οδοντοστοιχία που έχω σήμερα. Από την πρώτη επίσκεψη στο ιατρείο της, καταλαβαίνεις τον επαγγελματισμό που την διακατέχει και τις σύγχρονες μεθόδους που χρησιμοποιεί. Πιστεύω, πως χωρίς την κα Γεωργίου δεν ξέρω αν θα είχα βρει λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζα για καιρό σχετικά με την περιοδοντίτιδα. Την ευχαριστώ και πάλι και την συστήνω χωρίς καμία επιφύλαξη.

  Κυριάκος Ρούσσος
 • Ευχαριστώ Ειρήνη για την τέλεια δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα και που ελπίζω να συνεχίσεις να κάνεις με την οικογένειά μου. Πριν επισκεφθούμε για πρώτη φορά το ιατρείο σου νομίζαμε ότι γνωρίζαμε την καλύτερη φροντίδα για τα δόντια μας, εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι γνωρίζαμε ελάχιστα. Σ’ ευχαριστούμε!

  Γιώργος Βάσσος
 • Πρώτη επίσκεψη στο ιατρείο και οι εντυπώσεις μου είναι άριστες. .. Ο χώρος υπέροχος με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η ιατρός Ειρήνη Γεωργίου καταπληκτική, πραγματκή επαγγελματίας!!!

  Μαρία Τζετζαϊλίδη
 • Ένα από τα καλύτερα περιοδοντολογικά ιατρεία στην Ελλάδα. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τα δόντια σας ή με τα ούλα σας πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφτείτε!!!!! Μανόλης από Ηράκλειο Κρήτης

  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ
 • Ευχαριστώ πάρα πολύ την κυρία Ε.Γεωργίου για την υπευθυνότητα και την συνέπεια που έδειξε στην περίπτωση μου. Χωρίς καμία υπερβολή, πρόκειται για μία από τις πιο αξιόλογους οδοντιάτρους-περιοδοντολόγους και μετά από δύο επεμβάσεις που πραγματοποιήσαμε (προσθήκη οστού και εμφύτευμα )και θεραπεία ουλίτιδας, είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι το αποτέλεσμα είναι με λίγα λόγια ΤΕΛΕΙΟ! Την ευχαριστώ δημόσια για την συμπεριφορά της το ήθος της αλλά και τις χρήσιμες συμβουλές της σε σχέση με την στοματική μου υγιεινή.Συνέβαλε τα μέγιστα σε μία θεραπεία που διήρκησε πολλούς μήνες και στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά μοναδικό χαριζοντάς μου ένα πολύ όμορφο χαμόγελο!!! Την ευγνωμονώ και την ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, και την συστηνώ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ!

  Χρήστος Μισιακός
  Χρήστος Μισιακός
 • I would like to thank Ms Georgiou for her patience and the wonderful job she did with my teeth. I was amazed by the customer service and I found very informative the Dental Orientation. I would definitely recommend her.

  Maria Maxwell
  Maria Maxwell
 • Το χαμόγελο που πάντα ονειρευόμουνα έγινε πραγματικότητα με την πρώτη επίσκεψή μου στην κα Γεωργίου.Μου πρότεινε να κάνω ουλοπλαστική και μου τοποθέτησε ένα εμφύτεμα,δημιουργώντας μου μια τέλεια οδοντοστοιχία!!!

  ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
 • Ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα που διακρίνει την κα Γεωργίου δίνει λύση ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα οδοντιατρικής φύσεως.Ξεπέρασα το πρόβλημα περιοδοντίτιδας που είχα και λόγω του προχωρημένου βαθμού κινδύνευα να χάσω την οδοντοστοιχία μου.Επίσης τελειοποίησε την οδοντοστοιχία μου με την τοποθέτηση εμφυτευμάτων.

  ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 • Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην κα Γεωργίου γιατί μου έδιξε το σωστό τρόπο καθημερινής φροντίδας των δοντιών μου.Μου πρότεινε να χρησιμοποιώ μεσοδόντια βουρτσάκια και έτσι απέκτησα ένα αστραφτερό χαμόγελο!!!

  ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
 • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Γεωργίου για το ενδιαφέρον που έδειξε στο πρόβλημα περιοδοντίτιδας που είχα στις αρχές τις γνωριμίας μας..Η σχέση που αναπτύξαμε δεν είναι οδοντίατρου και ασθενούς αλλά φιλική.Έτσι μπορώ άφοβα να την εμπιστευτώ για οποιοδήποτε πρόβλημα έχω σχετικά με τη στοματική μου υγιεινή..

  ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
 • Dr georgiou and her staff were very accommodating to me and took care of my needs during my short stay in Athens in a competent and professional manner.She and her staff speak English and use the latest equipment. Highly recommend. R Mayberry USA

  Richard Mayberry
  Richard Mayberry
 • Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω δημόσια την Κα Γεωργίου, που με την περιοδοντική μου θεραπεία, μου έδωσε το δικαίωμα…να χαμογελώ ελεύθερα! Οχί μόνο δεν προχώρησε σε δύο εξαγωγές (που μου είχανε προτείνει αλλοί δύο οδοντίατροι) αλλα με δύο εμφυτεύματα, συμπλήρωσε ανώδυνα αλλά και το πιο σημαντικό Μ Ο Ν Ι Μ Α τα δόντια που είχα ήδη χάσει! Κα Γεωργίου πραγματικά σας ευχαριστώ!

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΝΟΥΡΗ
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΝΟΥΡΗ
 • I would like to congratulate Dr.Irene Georgiou for her excellent job, her professionalism as also for her direct and friendly way to speak to patients. I strongly recommend people who are facing problems with their oral hygiene to visit her and follow the expert treatment. Dr. Irene Georgiou and her team know perfectly how to inspire patients with trust and faith that their oral problems will be solved in an excellent way and with permanent results.High technology, nice environment and hight level of expertise are the essential elements of her job.

  Elisavet Stathaki
 • Ευχαριστώ πολύ την Κα Γεωργίου για τη λύση που έδωσε στο μεγάλο πρόβλημα περιοδοντίτιδας που είχα.

  Καίτη Ελευθεριάδη
  Καίτη Ελευθεριάδη
 • Complimenti !!!!! La Dott. Irini Georgiou e stata garbatissima e bravissima a curarmi. Sono stato molto contento del risultato…una vera professionista !!! Di novo auguri e complimenti !! GIANLUCA.

  Luca Cosmatos
 • Θέλω να εκφράσω την μεγάλη μου ευγνωμοσύνη στην κύρια Γεωργίου. Μετά από πολλές ανεπιτυχής προσπάθειες από άλλους ειδικούς να βρουν θεραπεία για το αιμαγγείωμα που είχα στο κάτω χείλος κατάφερε να βρει λύση στο προβλημα..και όλα αυτά μέσα από την μεγάλη πείρα ,τον επαγγελματισμό , άλλα και πάνω από όλα ανθρωπιά και φιλότιμο που δείχνει σε κάθε περίπτωση ξεχωριστα,ακομη θέλω να ευχαριστήσω και το βοηθητικό προσωπικό που με αγκάλιασε όπως και ίδια και με έκανε να νιώθω άνετα μέσα σε δύσκολες στιγμές της θεραπείας …και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα!

  Δημήτρης Παμουκτσόγλου
 • Ο φόβος μου για τον οδοντίατρο καθώς και το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζα με τα δόντια μου με είχανε ταλαιπωρήσει αρκέτα.Τελικά η απόφαση μου να απευθυνθώ στην κα Γεωργίου ήτανε η σωστή. Ο τρόπος που με προσέγγισε, ο επαγγελματισμός της καθώς και οι επιστημονικές της γνώσεις έδωσαν οριστική λύση στο προβλημά μου. Αξίζει να σημειωθεί πως μένω μόνιμα επαρχία και πως η κα Γεωργίου οργάνωσε με τέτοια μεθοδικότητα τα ραντεβού μου στην Αθήνα χωρίς να με ταλαιπωρήσει καθόλου και τηρώντας με επαγγελματισμό το χρονοδιάγραμμα της θεραπείας μου.

  ΝΙΚΗ ΜΑΡΚΑΤΗ
 • The overall service was excellent. Dr Irene Georgiou did a great job, and I have already recommended her to my friends!She did an amazing (pain free) job, and I’ll definitely drop by again in few months during my vacations in Athens.

  Andria (Operations Manager)
 • I have to admit, that my dental experience was not the greatest… I had dental work done both here (i.e Cyprus) and abroad, with very poor results. However, my whole experience with Dr. Irene Georgiou was completely painless with great results. Thus, for the past few years I have combined my vacations in Greece with my annual dental check up.

  Dr. Giorgos Anayiotos
 • Όταν μου σύστησαν την κα Γεωργίου δε πίστευα ποτέ ότι θα βρω λύση στο πρόβλημά μου. Ο τρόπος και χρόνος που μου διέθεσε για να μου εξηγήσει την κατάσταση και να μου προτείνει σχετική αγωγή με έκαναν να νιώσω ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Μία άψογη επαγγελματίας με ευσυνειδησία και πάνω απ΄όλα ανθρωπιά. Συγχαρητήρια και στους συνεργάτες της!

  Βάσια Μαστρογιάννη
  Βάσια Μαστρογιάννη
 • Μετά από αρκετά χρόνια ατελών επεμβάσεων στα προβλήματά μου η Κα Γεωργίου,έδωσε λύσεις με επιστημονικότητα,επαγγελματισμό, προσοχή στην λεπτομέρεια και ευσυνειδησία, που δύσκολα συναντάει κανείς σήμερα, χαρακτηριστικά που βρήκα και στους συνεργάτες της. Η Κα Γεωργίου – Η Ειρήνη, από τα πρώτα κιόλας λεπτά της γνωριμίας μας – μου έδωσε το αίσθημα της ασφάλειας και της οικειότητας που χρειάζεται κάθε ασθενής, πράγμα που γνωρίζω καλά λόγω επαγγέλματος (γιατρός).

  Μπέττυ Σβηνέλη
  Μπέττυ Σβηνέλη
 • I have been a patient of Dr. Georgiou for a few years and I can only express the highest praise for her and her team. Dr Georgiou is a true professional and a master of her field. Her knowledge in the latest techniques and the highly qualified team make you feel that you are in good hands. The time and attention given to the patients on all levels is remarkable and I can only express my deepest gratitude for showing sincere care for me as a patient. I gladly travel to get such care.

  Ioli (Oxford, UK)
 • Η εμπειρία μου κάθε φορά που επισκέπτομαι το ιατρείο είναι πολύ θετική. Όλοι με αντιμετωπίζουν με πολύ φιλική διάθεση και με κάνουν να αισθανθώ άνετα. Η ιατρός πάντα απαντάει στις ερωτήσεις μου και μου εξηγεί το κάθετι, και σίγουρα με έμαθε να φροντίζω καλύτερα τα ούλα μου. Υπάρχει προσωπικό ενδιαφέρον, παρακολούθηση του ιστορικού του ασθενούς και πολύ καλή γνώση του αντικειμένου.

  Ειρήνη Κ.
  Ειρήνη Κ.
 • Dr. Georgiou was extremely responsive to my needs. Made every effort to meet me as soon as possible and take care my dental problems during my holidays in Greece. The deep knowledge on her field, her exceptional skills and the high-tech equipment of her dental clinic ensure the best results! I would definitely recommend her. Kind regards. Maria Syrigou

  Syrigou Maria
 • Το δύσκολο είναι να βρεις έναν άρτιο επαγγελματία και ένα σωστό άνθρωπο. Η κα Γεωργίου έχει και τα δύο. Με βοήθησε σε μία στιγμή που το πρόβλημα μου φαινόταν βουνό. Οι εξειδικευμένες γνώσεις της σε συνδυασμό με τον ήρεμο χαρακτήρα της έλυσαν και το πρόβλημα μου και τις φοβίες μου. Έχει πλέον αναλάβει και την εξάχρονη κόρη μου που την λατρεύει και αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Ευχαριστώ πολύ για όλα.

  Κονσολίνι Αμαλία
  Κονσολίνι Αμαλία
 • Στο ιατρείο της κας Γεωργίου γίνεται πολύ καλή δουλειά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Συνιστώ σε όσους έχουν προβλήματα να πάνε για θεραπεία. Συνιστώ επίσης σε όσους δεν έχουν προβλήματα (ή μάλλον νομίζουν ότι δεν έχουν) να πάνε για έλεγχο. Θα προσπαθήσω να κάνω μία ανάρτηση-παραπομπή στην ιστοσελίδα μου.

  Μιχάλης Κουρουπάκης
  Μιχάλης Κουρουπάκης
 • Αυτό που χαρακτηρίζει την κα Γεωργίου είναι ο αρμονικός συνδυασμός επαγγελματικότητας και ανθρωπιάς. Οι επιστημονικές γνώσεις που διαθέτει και η πολύχρονη εμπειρία πάνω στο αντικείμενό της,την καθιστούν μία καταξιωμένη γιατρόστον χώρο της. Παράλληλα, η ευγενική της φυσιογνωμία, η φιλική της συμπεριφορά και η μόνιμη τάση της να προσφέρει ένα σοβαρό θεραπευτικό περιβάλλον πλήρους ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους ασθενείς της, βοηθούν στο να έχουν μία αποτελεσματική και ταχεία αποκατάσταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Είναι η γιατρός μου πολλά χρόνια και την ευχαριστώ για την συνολική θεραπεία που έχει εφαρμόσει στην στοματική μου κοιλότητα (Περιοδικοί καθαρισμοί, Χειρουργική επέμβαση, Laser, Εμφύτευμα, Θεραπεία Έρπη κλπ).

  Ηρώ Κουρουπάκη, Εκπαιδευτικός
  Ηρώ Κουρουπάκη, Εκπαιδευτικός
 • Dr Georgiou is an exceptional professional with knowledge of modern techniques and deep understanding of her filed. I have lived in USA, and currently work out of Germany traveling all over Europe, and have been suggesting to partners and friends alike her services. Kind regards, Christodoulos Papaphotis

  Christodoulos Papaphotis

Γράψτε για μας

Όνομα & Επώνυμο:

Email:

Τηλέφωνο:

Μήνυμα: