Αισθητική οδοντιατρική

«Το κάλλος παντός επιστολίου συστατικώτερον» θα πει ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Αριστοτέλης (384-322 π.Χ) που μεταφράζεται ως « η ομορφιά είναι η καλύτερη συστατική επιστολή».

Η Περιοδοντολόγος Ειρήνη Γεωργίου διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στην εφαρμογή ενέσιμων σκευασμάτων για αποκατάσταση αλλά και απόδοση αισθητικής στην περιοχή του προσώπου.

Η Περιοδοντολόγος Ειρήνη Γεωργίου διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στην εφαρμογή ενέσιμων σκευασμάτων για αποκατάσταση αλλά και απόδοση αισθητικής στην περιοχή του προσώπου.

Ανατρέχοντας στα βάθη των αιώνων όλοι οι πολιτισμοί θεωρούσαν την ομορφιά του προσώπου καθρέφτη της ψυχής του καθενός, επιβεβαιώνοντας ότι η αισθητική είναι ο παράγοντας που βαρύνει ίσως περισσότερο την άποψη που σχηματίζει κανείς για διάφορες καταστάσεις ή πρόσωπα, και μπορεί να ερμηνεύσει την αέναη προσπάθεια του ανθρώπου να διατηρήσει τη φρεσκάδα και την ομορφιά της νιότης του αναλλοίωτα.

Ωστόσο, ανατομικές-γενετικές ιδιαιτερότητες του καθενός από εμας αλλά και εξωτερικοί παράγοντες που σχετίζονται με την ατμοσφαιρική ρύπανση, τις ακτινοβολίες, την παρατεταμένη ηλιοθεραπεία όπως επίσης και οι κακές συνήθειες στη ζωή μας, το κάπνισμα, η κακή διατροφή και το άγχος καταπονούν και μειώνουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί η αναμενόμενη ατονία και χάλαση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου ως αποτέλεσμα της γήρανσης του, της απορρόφησης οστικών δομών , της καταστροφής και απώλειας δοντιών και ούλων, και της χαλάρωσης των μαλακών μορίων που περιβάλλουν το σκελετό του προσώπου.

Η περιοδοντολογος Ειρήνη Γεωργίου και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της γνωρίζουμε, όχι μόνο τους λόγους που επηρεάζουν την εμφάνιση της επιδερμίδας και του προσώπου σας γενικότερα, αλλά και την ιδανική και ενδεδειγμένη για κάθε ανάγκη θεραπευτική τεχνική.

Διαθέτουμε την τεχνολογία, την τεχνογνωσία, το επιστημονικό υπόβαθρο, την εκπαίδευση και την εμπειρία και είμαστε σε θέση να τα εφαρμόσουμε ανάλογα με τις ενδείξεις και τις συγκεκριμένες προτεραιότητες και ανάγκες των ασθενών μας.

Εξασκούμε τις πλέον εξελιγμένες θεραπευτικές μεθόδους που συνδυάζουν την αισθητική οδοντιατρική, την ορθοδοντική, την πλαστική χειρουργική του περιοδοντίου, την αισθητική και τη δερματολογία με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και υλικά και απαλλάσσουμε το πρόσωπο και το χαμόγελό σας από όλες τις ανεπιθύμητες ατέλειες που σας απασχολούν, μέσα σε απολύτως φυσικά πλαίσια.